18 Eylül 2012 Salı

Merter Web Tasarım firması

Sizin ortalama ziyaretçi bitmiş üründe onları fark olmayabilir, ama bir web geliştirici, HTML ve CSS kod o küçük bit onlar son gösterisi koyduk hepsi bu. Merter Web Tasarım firması 0212 551 00 34 ve CSS3 burada böylece kenar web kesim inşa edebilirsiniz ne olduklarını temel bir bakış, bir web geliştirici kendini ifade etmek hangi ile daha da araçlar verir.
Navigasyon Etiketi

Bu Merter Web Tasarım firması 0212 551 00 34 genellikle gözardı edilen bir alandır. Kısacası, her zaman Nav ilgili bağlantılar etiketlerini kaydırmak için çalışmalısınız. Bu çok gibi görünmüyor, ama web siteniz içinMerter Web Tasarım firması 0212 551 00 34 beklentileri göz önüne aldığımızda kendi unsuru haline geliyor.

Navigasyon Etiketi

Merter Web Tasarım firması 0212 551 00 34 (arama motoru optimizasyonu) tüm listeleri web pick up emin popüler arama motorları, genellikle Google, yapıyor. Yüksek Bu listede, aldığınız muhtemeldir fazla çevrimiçi trafik ve daha fazla iş bekleyebilirsiniz.

Google sizin için bulunması gerektiğini hangi arama sorgularını belirlemek için iç bağlantılara bakıyor. Lütfen navigasyon Linkler gezginleri için iyi bir gösterge olması muhtemeldir ve Nav etiketini kullanarak açıkça söylüyorlar "bu web sitesinde en önemli bağlantılar vardır" ve siteniz hakkında ne olduğunu anlamak için botlara yardımcı anlamına gelir. Size bir Nav etiketi kullanmamak için cezalandırılmış olacak anlamına gelmez, ama size herhangi bir şekilde arama motoru tarayıcılarının yardımcı olmak için her çabayı göstermeye gayret etmelidir.
Üstbilgiler ve Altbilgiler

Bu etiketler oldukça basit, ama önemli bir amaca hizmet eder. Üstbilgi ve altbilgiler Merter Web Tasarım firması 0212 551 00 34 ile iyi çalışır. Etiketler ana kopyadan üstbilgi ve altbilgi öğeleri ayırmak.

Başlıkları

Altbilgiler

Farklı bir şey olarak tespit edilerek, arama motorları diğer içerikten bilgileri ayırt etmek ve buna göre web rütbe edebiliyoruz olarak Üstbilgi ve Altbilgi hem basit etiketi farklıdır.
Video, Ses ve Çıktı

Multimedya ziyaretçiler sadece metin ile bilgi tüketebilir gün giderek daha kullanıcıları ile popüler ve gitti haline geliyor. Video için Etiketler ve ses uygulamak kolaydır ve Merter Web Tasarım firması 0212 551 00 34 JavaScript ve çeşitli codec ile tam özelleştirme sağlar - kolayca istediğiniz şekilde çalışma içeriği alabilirsiniz.

Video, Ses ve Çıktı

Benzer bir şekilde, Merter Web Tasarım firması 0212 551 00 34 daha iyi özelleştirme için çıkış ("") etiketleri kullanır. JavaScript çıktısı olarak, daha rahat yerine HTML aracılığıyla yapmak yerine, sayfada ne varsa JavaScript öğeleri düzenleyebilir ve değiştirebilirsiniz. Yeterince basit geliyor ve gerçekten tamamlamak için süreç çok daha kolay hale geliyor.

Video, Ses ve Çıktı
Makaleler

Eğer tüketicilerin tüm farklı türde netleştirmek istiyorsanız onlar içeriği tüketmek nasıl ziyaretçilerin bir seçim sunan önemlidir. Iyi bir makale sevenler için, Makale etiketi vardır.

Geliştiriciler sonsuz Div etiketleri için ihtiyacını azaltarak, böyle bir blog yazısı olarak ayrı içerikler işaretlemek için Madde etiketi kullanabilirsiniz. Ek Madde etiketini kullanarak başlığından sonra ve altbilgi önce bir web sitesinin ana metin ayıran net kodu ve arama motorları için optimizasyon potansiyeli anlamına gelir.

Madde etiket muhtemelen Merter Web Tasarım firması 0212 551 00 34 açısından en yararlı etiketler biridir. Hiçbir şey henüz olarak taş koymak olsa da, bu arama motoru tarayıcılarının buna algoritması sitenizi ve kilo üzerinde içeriği anlamak için bu etiketleri kullanabilirsiniz olasıdır. Google içerik seviyor ve bir Makale etiketi metninizi sararak, sitenizi daha yüksek rütbe yardımcı olacak sitede içerik, sahip olduğunuzu Google'a anlatıyorsun. Ayrıca size arama terimi ile ilgili belirli içerik yazdım arama motoru botlarının anlatıyorsun olarak Madde etiketi içinde kelime / metinler çapa Madde etiketinin dışında anahtar kelimelerden daha ağırlıklı olacak olabilir. Ayrıca makalede Başlık aynı nedenle bağlıyor vererek Merter Web Tasarım firması 0212 551 00 34 çabalarına yardımcı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder