18 Eylül 2012 Salı

Merter Web Tasarım

Merter Web Tasarım
Şimdiye kadar Merter Web Tasarım yılı tasarım ve internet teknolojisi bazı şaşırtıcı değişiklikler üzerine getirdi. Web geliştirme sürecinin hızlandırılmasında yararlıdır sayısız açık kaynak kitaplıkları söz değil, öğrenme içine atlamak için çok daha düzgün bir konu haline gelmiştir. Ve henüz küresel tasarım topluluk havlu atma uzak görünüyor.

Merter Web Tasarım için web tasarım trendi

Ben geçen yıl çok hızlı büyüdü 15 fikirler tanıtmak istiyorum. Bu eğilimler muhtemelen Merter Web Tasarım geçmeden büyük bir rol oynayacaktır web ve grafik tasarım teknikleri kapsar. Muhtemelen online favori sitelerinizde birçok boyunca temsil bu birkaç gördük.

Neyse ki bu özellikleri uygulamak için yöntemleri anlamak daha kolay ve kod daha ince hale gelmektedir.

1. Duyarlı Arayüz Tasarımı

Ortalama bir kullanıcı deneyimi muhtemelen bir web sitesi tasarlarken dikkat edilmesi gereken en önemli yönüdür. Siz klavye / fare girişi hızlı yanıt ve beklendiği gibi davranmasına sayfa öğeleri istiyorum. Bazı örnekler fly-out side menüler, açılan kutular, ve pop-up pencereler içerebilir.

Böyle MooTools ve jQuery gibi ünlü JavaScript kütüphaneleri dahil olmak üzere, bu özellikler ve daha da canlandırmak için çok daha kolay hale gelmiştir. Çoğu modern tarayıcılar bu kodu destekleyen ve scriptler mevcut olmadığında bile incelikle aşağılamak. Sonuçta her yerde tasarım ile etkileşim halindeyken kullanıcının rahat hissettirmek istiyoruz.

Bill Gates Vakfı duyarlı menü navigasyonu

Aynı form girişi ve dikkate kontrol verileri almalıdır. Her giriş alanı ile çalışmak gibi birçok kaydı sayfalarda küçük tepkiler alırsınız. Sen, geçerli e-posta adreslerini kontrol otomatikleştirmek Adlarını çoğaltmak ve hatta şifre girişleri çift kontrol edebilirsiniz. Bu kullanıcının ucunda zaman kazandırır ve kayıt süreci boyunca bir kullanışlı kılavuz sağlar olacaktır.
2. Dokunmatik Mobil Cihazlar

Yıl geçmiş çift olarak bu akıllı telefonlar bile olmayan teknoloji meraklıları arasında destek kazanıyor olduğu belirgin hale gelmiştir. Ama ancak Merter Web Tasarım yılından beri biz mobil siteleri ve mobil özgü şablonları bir patlama meydana geldi.

dokunma hareketi

Android destekli telefonlar ile birlikte iPhone ve iPad cihazları popülerlik tamamen dokunmatik komutlar aracılığıyla sayfaları ile etkileşim ziyaretçi var anlamına gelir. Bu her tasarım mockup ile gerçekçi bir göz olmak zorunda. Mobil web tasarım trendleri tamamen ayrı bir mobil tema bina genellikle iyi sonuçlar verdiğini göstermiştir. Mobil kullanıcılar için sitenin bir slimmed sürümü kadar hizmet ederken bu sayede sizin ana düzen yerde tüm dinamik içerik tutabilirsiniz.
3. Freebies Ton!

Kim dürüst ücretsiz indir zevk yok diyebilir miyiz? Web tasarımcıları yıl boyunca içeriği çevrimiçi paylaşım olmuştur, ancak son zamanlarda bu dijital sanatçılar arasında çok popüler bir eğilim haline gelmiştir. Web ve grafik tasarımcıları için ücretsiz indirme sunan etrafında tasarlanmış bir kaç topluluklar olmuştur.

Benim kişisel favorilerimden İki üst kalitede üyeleri tarafından sık sık güncellenir ikisi İndir PSD ve DesignMoo vardır. Ayrıca Hongkiat Freebies arşivi kontrol tatlı hediyeler bol vardır. Kelimenin tam anlamıyla ücretsiz web arayüzleri, düzenleri, logolar, afiş, ve PSD / AI dosyasının hemen başka tür indirmek için bu kadar kolay olmamıştı daha önce herhangi bir dönemde!
Bazı Neat Yüklemeler

Aşağıda Merter Web Tasarım yılında önceki kontrol etmek için sadece birkaç serin freebies vardır. Bu listede bazı büyük dosyalar var düşünüyorsanız Ve, sadece etrafında Merter Web Tasarım rulo kadar bekleyin!

Mini Web UI Set

Koyu Mini Müzik Çalar

Sürme Etiketler

Koyu Fotoğraf Slider

Arama Kutuları

/ Imzalıyorum Formu giriniz

Modal Kutusu yap

Giriş Formu temizleyin

Fiyatlandırma Tablolar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder